fbpx
Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea: Ruokavalion perustsekkaus - Kirsi Englund
15852
post-template-default,single,single-post,postid-15852,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea: Ruokavalion perustsekkaus

Ruokavalion-perustsekkaus-lahjaksi-ruokavalio-ohjaus

Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea: Ruokavalion perustsekkaus

Etsitkö lahjaa läheisellesi, jolla on jo kaikkea?

Mitä jos antaisit hänelle palvelun, joka auttaa häntä pitkään, mahdollisesti koko loppu elämän ajan?

Haluaisitko läheisellesi lahjan, joka lisää hänen hyvinvointia, terveyttä ja ehkä parantaa elämänlaatua ja tuloksia siinä, mikä hänelle itselleen on tärkeää? 

Ruokavalion perustsekkaus – tehokkaasti energisempää arkea

Ruokavalion perustsekkaus on ravitsemusohjaus-palvelu, joka auttaa kohti terveempää kehoa ja energistä oloa, fiksun, mutta rennon syömisen avulla. 



Osta palvelu helposti suoraan tästä: Ruokavalion perustsekkaus

Ruokavalion perustsekkaus -palvelu – laatua lautaselle

Onko sinulla tai läheiselläsi ruokavalio- tai terveyshaasteita, joiden suhteen kaipaisit varmistusta, tukea tai neuvoja?

Haluatko parantaa terveyttäsi tai saada helpotusta ja varmuutta esimerkiksi urheilua, erityisruokavaliotasi tai painonhallintaasi tukevan ruokavalion toteuttamiseen?

Ruokavalion perustsekkaus on palvelu, jossa käydään läpi nykyinen ruokavalio- tai syömishaasteesi ja saat opastuksen tarpeesi tai haasteesi ratkaisemiseksi.

Palvelu sopii esimerkiksi sinulle, joka haluat tarkistaa ruokavaliosi laadun tai saada neuvoja jotakin asiaa tai haastetta koskien.

Kun haluat saada parempaa terveyttä, lisätä hyvinvointiasi tai parantaa tuloksia urheilussa.

Palvelu sopii ruokavalion monipuolisuuden tarkistamiseen tai toteutusvinkkien saamiseksi, vaikkapa kasvissyöjälle, keliaakikolle, diabeetikolle, urheilijalle, veren kolesteroliarvojen häiriöistä kärsivälle, painonhallitsijalle, erityisruokavaliota noudattavalle tai henkilölle, joka haluaa varmistaa, että saa ruokavaliostaan kaiken tarvitsemansa ja ruokavalio tukee omaa terveyttä henkilökohtaisessa tilanteessa.

Ruokavalion perustsekkaus sisältää:

  • 45 minuuttia kestävän ohjauksen ruokavalion arvioimiseksi ja tarvittavien muutosohjeiden antamiseksi oman ruokapäiväkirjan sekä tavoitteiden pohjalta.
  • Palvelussa saat yksilölliset ohjeet joiden avulla toteutat sinulle sopivaa ruokavaliota missä vain, rennolla ja fiksulla syömisellä.
  • Palvelu ei sisällä valmista ateriamallia tai kiellettyjen ja sallittujen ruokien listoja, vaan ohjeet, joita osaat soveltaa missä tilanteissa tahansa.

Valmistautuminen ohjaukseen:

  • Valmistele 3 kysymystä tai aihetta, joista haluat erityisesti keskustella
  • Kirjaa yhden tavallisen arkipäivän sekä yhden tavallisen viikonlopun päivän syömisesi
  • Lähetä ruokapäiväkirjasi sekä taustatietolomake (saat tilauksen liitteenä) 2 vuorokautta ennen tapaamista osoitteeseen kirsi@kirsienglund.com

Ohjaus toteutetaan etäohjauksena.

Palvelun hinta on 99 € (alv 0%) ja se toteutetaan erikseen yhdessä sovittavana ajankohtana.

Osta palvelu helposti suoraan tästä: Ruokavalion perustsekkaus

P.S. Tarjolla on myös Perheen ruokasuunnitelma –palvelu,jossa suunnitellaan koko perheen terveyttä tukeva  ruokavalio. Kurkista verkkokauppaan ja klikkaa lahja tältä istumalta 😉

Osta tästä: Perheen ruokasuunnitelma – palvelu