fbpx
Ravitsemus ja työhyvinvointi - Kirsi Englund
15070
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15070,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Ravitsemus ja työhyvinvointi

Oikealla syömisellä ja hyvällä ravitsemuksella voidaan vaikuttaa henkilöstön jaksamiseen ja tuottavuuteen työpäivien aikana sekä terveyteen ja työkykyyn pitkällä aikavälillä.

Ravitsemus- ja hyvinvointivalmennuksissa puhutaan arjen hyvinvointitottumusten merkityksestä arjessa jaksamiselle ja omannäköisen elämän elämiselle. Oikea ravitsemus, riittävä uni ja lepo, sopiva kuormitus työn ja liikunnan myötä sekä mielen taidot ovat keskiössä kun mietitään miten arjesta saa energistä.

Kiinnostaako sinua lisätä työporukkasi tuottavuutta – saada lisää tulosta viivan alle?

Ravitsemusvalmennusten mahdollisuudet

Ruoka kuntoon, jaksamista työhön ja vapaalle – ravitsemusluento aivotyöläiselle

Ravitsemusluento osaksi hyvinvointipäivää, koulutuspäivää tai kokouspäivää.

  • Miten syöminen, liikkuminen ja lepo vaikuttavat työssäjaksamiseen, voimavaroihin ja terveyteen?
  • Aivojen hyvinvointia tukevat teot työpaikalle ja arkeen
  • Miten vahvistat motivaatiotasi – sanoista tekoihin!

Sisällössä voidaan huomioidaan yrityksen toiveita ja tarpeita.

Kesto 1 h, hinta 660 € (+alv 24%) + matkakulut

Aivot työssä – parempia tuloksia oikealla ravitsemuksella – hanke

Neljä kuukautta kestävä työhyvinvoinnin, tuottavuuden ja työssäjaksamisen parantamiseen tähtäävä hanke. Hankkeen aikana tehdään muutoksia syömiseen, palautumiseen ja itsensä johtamiseen liittyvissä teemoissa askel kerrallaan. Omien mittareiden avulla osallistujat seuraavat etenemistään ja saavat palautetta tekemisestä.

Hanke sisältää aloitusvalmennuksen, neljä kuukautta kestävän seurantajakson sekä päätöstilaisuuden. Hinta alle 20 henkilön ryhmät 1 980 € (+alv 24%) + matkakulut.

Oikealla ravitsemuksella tavoitteisiin – pienryhmävalmennus

Työyhteisölle, johtoryhmälle tai asiantuntijoille sopiva työssäjaksamisen, tuottavuuden ja ravitsemustottumusten parantamiseen sopiva pienryhmävalmennus.

Valmennuksessa käsitellään ravitsemukseen, palautumiseen ja työssäjaksamiseen liittyviä asioita. Valmennuksessa osallistujat asettavat pienryhmässä itselleen henkilökohtaiset muutostavoitteet sekä -askeleet, joiden avulla he pääsevät tavoitteeseensa. Valmennuksen kesto 2,5 h Hinta 890 € (+ alv 24%) + matkakulut

Ravitsemusvalmennuksia voidaan toteuttaa myös aktiivisina tilaisuuksina esimerkiksi luonnossa tai ruokaa laittaen.

Kysy myös tarjousta puolen päivän tai koko päivän workshopeista tai ohjelmatoteutuksista.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä heti seuraavana arkipäivänä. Sovitaan yksityiskohdista samantien!