fbpx
Rekisteriseloste - Kirsi Englund
15921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Sivusto www.kirsienglund.fi on Tmi Kirsi Englund:n ylläpitämä sivusto, jolla kerätään seuraavia rekistereitä:

1. Sähköpostilistan rekisteri (uutiskirje)

2. Asiakasrekisteri

REKISTERIN NIMI:
Tmi Kirsi Englund verkkopalvelun käyttäjä- ja asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄJÄ
Tmi Kirsi Englund Y-tunnus: 2653243-5
Osoite: Tärskogintie 49, 01190 Box.

REKISTERIN YHTEYSHENKILÖ
Kirsi Englund
kirsi@kirsienglund.fi, 044-374 3134

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE:
kirsienglund- verkkopalvelun (www.kirsienglund.fi) (myöhemmin ”Palvelu”) käyttäjän suostumuksella tapahtuva palveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS:
1. Sähköpostilistan rekisteri

Palvelun sähköpostilistan rekisteri koostuu sivuston maksuttomien oppaiden tai muiden informaatiotuotteiden lataamisen sekä erilaisten tuotteiden ostamisen kautta sähköpostilistalle liittyneistä henkilöistä. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvän asiakassuhteen ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

2. Asiakasrekisteri

Asiakasrekisteriin tallennetaan ravitsemusterapia ja -valmennusasiakkaiden yhteystiedot. Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon sekä mahdollisista uusista palveluista, ajankohtaisista tapahtumista tai yrityksen uutisista tiedottamiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ:

1. Sähköpostilistan rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

Etunimi, Sukunimi ja sähköpostiosoite sekä palvelun käyttötiedot (mitä tuotteita ko henkilö on ladannut tai ostanut.
Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa Tmi Kirsi Englund – yrityksen omissa rekistereissä. Tietoja säilytetään vuoden ajan asiakkaan edellisestä aktiivisuudesta Palvelun käyttöön liittyen (esim. uutiskirjeen aukaiseminen).

2. Asiakasrekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä palvelun käyttötiedot (mitä palveluita ko. henkilö on ostanut). Tietoja säilytetään vuoden ajan asiakkaan edellisestä aktiivisuudesta Palvelun käyttöön liittyen (esim. uutiskirjeen aukaiseminen).
Asiakassuhteessa olevan asiakkaan palvelun toimittamisen yhteydessä tarvittuja tietoja, kuten ruokapäiväkirjaa sekä taustatietoja säilytetään palvelussa kolmen kuukauden ajan.

REKISTERIN TIETOLÄHTEET:

Henkilötiedot saadaan käyttäjältä, kun hän liittyy uutiskirjeen tilaajaksi, lataa jonkin maksuttoman informaatiotuotteen, päivittää tietojaan tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen.
Asiakasrekisteriin käyttäjä liittyy ostaessaan jonkin Palvelun maksullisen tuotteen tai valmennuksen.

REKISTERIN TIETOJEN SIIRTO TAI LUOVUTUS EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin, eikä kolmansille osapuolille missään tilanteessa.

Tietoja ei myöskään siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

TIETOJEN TARKISTAMINEN

Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot henkilörekisteristä. Jäsen voi muuttaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Tarvittaessa tietojen tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse tai kirjallisesti osoitteeseen:

Tmi Kirsi Englund, kirsi@kirsienglund.fi tai Tärskogintie 49, 01190 Box

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLIEN VERKKOSIVUILLE

E-kirjat, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat ja viikkokirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Linkitetyt verkkosivut eivät ole yrityksen Tmi Kirsi Englund hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivujen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntiprovisiota.

EVÄSTEET

Yritys kerää tietoja kirsienglund.fi sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä viestien kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee lopettaa.

LISÄTIETOJA

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla sähköpostilla yhteydessä kirsi@kirsienglund.fi
Rekisteriseloste päivitetty 30.4.2019

 

Evästeiden käyttö

Evästeiden käyttö auttaa Palvelua saamaan selville kuinka moni Palvelua käyttää ja mitä he sivustolla tekevät. Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tallentamaan käyttöä helpottavia asetuksia.

Evästeiden avulla käyttäjää ei voida tunnistaa.

Evästeitä käytetään myös sivuilla olevassa mainonnassa. Evästeiden avulla mainontaa voidaan kohdentaa eri tavoin. Evästeiden avulla järjestelmä tunnistaa myös onko käyttäjä nähnyt mainoksen aiemmin, jolloin samoja mainoksia ei näytetä koko ajan samalle käyttäjälle. Sivuilla käytetään useita eri järjestelmiä mainonnan näyttämiseksi mainostajasta riippuen. Evästeitä käytetään myös sivujen käyttäjämäärien mittaamiseen. Näitä järjestelmiä on mm. googleanalytics.com

Mitä evästeet eli cookiet ovat?

Eväste, eli cookie on tiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle käyttäjän vieraillessa internetsivustoilla. Tiedosto sisältää pienen määrän tietoa siitä, mitä vierailun aikana tehdään sivustolla. Palvelin lähettää tiedon siitä mitä sivustolla tehdään omalla selaimellasi. Seuraavan kerran vieraillessasi samalla sivustolla tieto voidaan hakea suoraan koneeltasi palvelimen sijaan.

Ovatko evästeet haitallisia?

Evästeistä ei ole haittaa tietokoneellesi tai netissä surffailulle. Evästeet ovat tavallisia tekstitiedostoja, jotka eivät voi sisältää viruksia. Tiedostot ovat lisäksi pienikokoisia, joten koneesi muisti ei siis täyty, vaikka sallitkin evästeiden tallennuksen koneellesi.

Miten voin kieltää evästeiden tallennuksen koneelleni?

Evästeiden tallentamisen kieltäminen vaihtelee selaimesta riippuen. Lisätietoja saat selaimesi ohjeista.

Kuinka voin poistaa evästeitä?

Evästeiden poistaminen vaihtelee selaimesta riippuen. Lisätietoja saat selaimesi ohjeista.

Sopimusehdot

Yleistä
Tätä sopimusehtoa sovelletaan asiakkaan (kuluttajan, yrityksen tai yhteisön) ja Tmi Kirsi Englund (yritys) välisessä kaupankäynnissä.

Yritys myy valmistamiaan digitaalisia- sekä valmennustuotteita sekä suosittelee muiden yritysten ja yrittäjien digitaalisia ja ei-digitaalisia tuotteita.

Tuotteiden maksuliikenne tapahtuu Holvi.fi palvelun kautta. Joissain tilanteissa maksuliikenne voidaan hoitaa laskulla.

Sopimuksen voimassaoloaika ja irtisanominen

Sopimus asiakkaan ja yrityksen välillä on kertaluontoinen. Sopimus syntyy, kun asiakas ostaa yritykseltä tuotteen. Asiakas ei ole tämän jälkeen velvollinen ostamaan muita tuotteita, eikä sitoudu kuukausittaisiin maksuihin tai ostoihin. Sopimus voidaan päättää erikseen sovitusti kunkin valmennustuotteen kohdalla (pääsääntöisesti kesken sopimusjakson päätetystä sopimuksesta, asiakas maksaa jo toimitetut palvelut, sekä puolet sovittujen vielä toimittamattomien tuotteiden hinnasta. Jos sopimus keskeytyy Palvelun tuottajan puolesta, palautetaan toimittamattomien palveluiden jo maksettu hinta asiakkaalle). Tuotteilla olevat palautusoikeudet ovat tuotekohtaisia.

Sopimusehtojen muuttaminen

Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa sopimusehtoja. Muutosten taustalla ovat yleisimmin lainsäädännön muutokset. Asiakas on velvollinen tarkistamaan sopimusehtojen sisällön aika ajoin ja päättämään sen jälkeen haluaako hän jatkaa sopimusehtojen noudattamista. Mikäli asiakas ei halua noudattaa näitä tai myöhemmin muutettuja sopimusehtoja, sivuston www.kirsienglund.fi käyttäminen tulee lopettaa.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukaiset oikeudet tuotteiden palautuksiin ellei tuotteen kohdalla muuta ole mainittu. Asiakkaan tulee kuitenkin varmistaa kuka tuotteen on valmistanut ja/tai myynyt ja ottaa kyseiseen tahoon yhteyttä ennen palautuksen tekemistä.
Asiakasreklamaatioissa asiakkaan tulee olla yhteydessä tuotteen valmistajaan tai myyjään. Asiakasreklamaatiot, jotka lähetetään yritykselle, käsitellään viipymättä, viimeistään viikon kuluessa.

Riita-asioiden käsittely

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kuluttajariitojen vaihtoehtoista riidanratkaisua koskee direktiivi (Alternative Dispute Resolution). Direktiivin tarkoituksena on varmistaa, että kaikissa EU-jäsenvaltioissa on laadukkaita tuomioistuimen ulkopuolisia riidanratkaisuelimiä.

Direktiivillä jäsenvaltiot velvoitetaan varmistamaan, että kuluttajien ja elinkeinonharjoittajien väliset riidat voidaan saattaa tuomioistuimen ulkopuolisen elimen ratkaistaviksi sekä asetetaan näille elimille minimilaatuvaatimukset.