fbpx
Kirsi - Kirsi Englund
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kuva Mari Lehtisalo

Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa, itsensä näköistä elämää. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on tasapainossa, jaksaa paremmin itselle tärkeitä asioita, liittyivät ne sitten työelämään, perheeseen tai harrastuksiin.

Vastaanotollani ohjaan sinua luotettavaan tutkimustietoon ja hoitosuosuosituksiin pohjautuen ja useiden vuosien aikana kertyneeseen kokemukseeni pohjaten.

Ohjauksessa huomioidaan aina kokonaistilanteesi sekä tavoitteesi, mikä on sinulle tärkeää. Autan ruokavalion ja elämäntapojen muutoksissa konkreettisin ohjein ja selkeitä tavoiteaskelia asettaen, tilanteesi mukaan. Kannustan, innostan ja tuen hankalinakin hetkinä, sillä muutos on ennen kaikkea oppimista ja oivaltamista, mikä kenelläkin omassa arjessa toimii.

 

Vahvaa osaamistani on erityisesti painonhallinta ja syömisenhallinta (ml. syömishäiriömäinen oireilu), erilaisten erityisruokavalioiden toteutus (mm. erilaiset kasvisruokavaliot, allergiat jne) sekä lasten ja perheiden syömisen pulmatilanteet. Myös suomalaisten kansansairauksiin kuuluvien sydän- ja verisuonisairauksien sekä erilaisten suolisto-oireiden ravitsemushoidosta minulla on paljon kokemusta.

Ravitsemustieteen opintojen ohella olen perehtynyt myös hyväksymis- ja omistautumisterapiaan elämänmuutosten tukena ja minulla on työterveyshuollon asiantuntijapätevyys. Työkokemuksen lisäksi hyödynnän työssäni matkan varrella kerryttämiäni oppeja omista liikuntaharrastuksista lähinnä kestävyyslajeista, erilaisista järjestötehtävistä sekä vanhemmuudesta.

Vastaanottoa pidän Terveystalossa Kampin toimipisteessä, sekä etävastaanotolla. Voit varata ajan joko Terveystalosta tai laittamalla minulle meiliä kirsi (at) kirsienglund.fi

Tervetuloa vastaanotolleni!

Jos haluat konkreettisia vinkkejä arjen hyvinsyömiseen ja selkeää tietoa ravitsemuksesta, niin vieraile myös Toimivaa arkiruokaa -blogissani.

Työkokemus

Työkokemusta olen kartoittanut noin kymmenen vuoden ajan ravitsemusterapeuttina ja hyvinvointipäällikkönä valmentaen ihmisiä elämän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, muutoksen toteuttamisessa, terveyden hoitamisessa ja arkisen hyvinvoinnin tasapainon löytämisessä.

Olen pitänyt useita satoja luentoja ravitsemus- ja terveysaiheista. Pyrin paketoimaan tieteellisen tiedon aina innostavaan ja konkreettiseen muotoon, niin että luentojani jaksaa seurata ja niiltä saa jokainen aina jotakin konkreettista arjen rutiineihin vietävää.

 

Lisäksi olen toiminut elintarvikealan yrityksissä ravitsemusasiantuntijan ja terveysmarkkinoinnin tehtävissä. Näissä tehtävissä olen tukenut tuotekehitystä ja markkinointia ravitsemusnäkökulmissa (mm. ravintoaineiden täydentäminen, pakkausmerkinnät, ravitsemus- ja terveysväitteet) sekä välittänyt ravitsemus- ja terveystietoa terveydenhuollon ammattilaisille, kuin kuluttajille ja tuottanut esitemateriaaleja, uutiskirjeitä sekä markkinointiviestinnän sisältöjä,  Tavoitteenani on aina auttaa yhdistämään liiketoimintamahdollisuudet suomalaisten terveyttä parhaiten edistäviin tuotteisiin ja tietoon.

Kirsistä sanottua/palautetta palveluista