fbpx
Yritys - Kirsi Englund
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kuva Mari Lehtisalo

Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM) sekä psyykkinen valmentaja

Haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa, itsensä näköistä elämää. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on tasapainossa, jaksaa paremmin itselle tärkeitä asioita, liittyivät ne sitten työelämään, perheeseen tai harrastuksiin.

Ohjauksessa ja luennoillani ravitsemustietoon yhdistyy arjen hyvinvoinnin tasapaino, motivaation vahvistaminen, muutoksen johtaminen ja käytännölliset arjen teot. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan autan ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja omaan arkeen sopivien hyvinvointitekojen puntaroimisen kautta.

Olen opiskellut ravitsemustieteen pääaineen lisäksi psyykkiseksi valmentajaksi, työhyvinvointipäälliköksi sekä liikuntalääketiedettä ja liikuntaravitsemusta. Ohjauksessa käytän hyväksymis- ja omistautumisterapian ja NLP:n menetelmiä, jotka ovat työkaluja omien ajattelumalliemme tiedostamiseen, parempaan asioiden hyväksymiseen ja itselle tärkeisiin tekoihin omistautumiselle. Lisäksi olen täydentänyt osaamistaan markkinoinnin ja johtamisen opinnoilla. Työkokemuksen lisäksi hyödynnän työssäni matkan varrella kerryttämiäni oppeja urheilun parista, lähinnä kestävyyslajeista, erilaisista järjestötehtävistä sekä äitiydestä.

Työkokemus

Työkokemusta olen kartoittanut yli kymmenen vuoden työurani aikana ravitsemusterapeuttina ja hyvinvointipäällikkönä valmentaen ihmisiä elämän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, muutoksen toteuttamisessa, terveyden hoitamisessa ja arkisen hyvinvoinnin tasapainon löytämisessä.

Hyvinvointipäällikkönä laadimme hyvinvointistrategioita ja -suunnitelmia yhdessä yritysten johdon kanssa henkilöstön terveyden ja jaksamisen parantamiseksi. Vastasin ravitsemusohjauspalveluiden kehittämisestä sekä ravitsemusvalmennuksesta.

Lisäksi olen toiminut elintarvikealan yrityksissä ravitsemusasiantuntijan ja terveysmarkkinoinnin tehtävissä. Näissä tehtävissä olen välittänyt terveystietoa terveydenhuollon ammattilaisille, kirjoittanut artikkeleita niin kuluttajille kuin ammattilaisille, luennoinut ravitsemus- ja terveysaiheista, tuottanut esitemateriaaleja ja uutiskirjeitä, työstänyt markkinointiviestinnän sisältöjä, laatinut pakkausmerkintöjä, perehtynyt terveysväitteisiin ja miettinyt minkälaiset elintarvikkeet ja tieto edistäisivät suomalaisten terveyttä parhaiten.

Kirsistä sanottua/palautetta palveluista