fbpx
Kirsi - Kirsi Englund
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kuva Mari Lehtisalo

Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa, itsensä näköistä elämää. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on tasapainossa, jaksaa paremmin itselle tärkeitä asioita, liittyivät ne sitten työelämään, perheeseen tai harrastuksiin.

Ohjauksessa ja luennoillani ravitsemustietoon yhdistyy arjen hyvinvoinnin tasapaino, motivaation vahvistaminen, muutoksen johtaminen ja käytännölliset arjen teot.

Autan ruokavalion ja elämäntapojen muutoksissa konkreettisin ohjein ja arjen mahdollisuuksia puntaroiden. Kannustan, innostan ja tuen hankalinakin hetkinä, sillä muutos on ennen kaikkea oppimista ja oivaltamista.

 

Ravitsemustieteen opintojen ohella olen perehtynyt myös hyväksymis- ja omistautumisterapiaan elämänmuutosten tukena, sekä liikuntaravitsemukseen. Vahvaa osaamistani ovat erityisesti painonhallinnan toteuttaminen, liikuntaravitsemus sekä kasvisruokavalioiden toteutus.

Työkokemuksen lisäksi hyödynnän työssäni matkan varrella kerryttämiäni oppeja urheilun parista, lähinnä kestävyyslajeista, erilaisista järjestötehtävistä sekä vanhemmuudesta.

Vastaanottoa pidän Terveystalossa Kampin toimipisteessä, sekä etävastaanotolla. Voit varata ajan joko Terveystalosta tai laittamalla minulle meiliä kirsi (at) kirsienglund.fi

Jos haluat konkreettisia vinkkejä arjen hyvinsyömiseen ja selkeää tietoa ravitsemuksesta, niin vieraile myös Toimivaa arkiruokaa -blogissani.

Työkokemus

Työkokemusta olen kartoittanut yli kymmenen vuoden työurani aikana ravitsemusterapeuttina ja hyvinvointipäällikkönä valmentaen ihmisiä elämän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, muutoksen toteuttamisessa, terveyden hoitamisessa ja arkisen hyvinvoinnin tasapainon löytämisessä.

Hyvinvointipäällikkönä laadimme hyvinvointistrategioita ja -suunnitelmia yhdessä yritysten johdon kanssa henkilöstön terveyden ja jaksamisen parantamiseksi. Vastasin ravitsemusohjauspalveluiden kehittämisestä sekä ravitsemusvalmennuksesta.

Lisäksi olen toiminut elintarvikealan yrityksissä ravitsemusasiantuntijan ja terveysmarkkinoinnin tehtävissä. Näissä tehtävissä olen välittänyt terveystietoa terveydenhuollon ammattilaisille, kirjoittanut artikkeleita niin kuluttajille kuin ammattilaisille, luennoinut ravitsemus- ja terveysaiheista, tuottanut esitemateriaaleja ja uutiskirjeitä, työstänyt markkinointiviestinnän sisältöjä, laatinut pakkausmerkintöjä, perehtynyt terveysväitteisiin ja miettinyt minkälaiset elintarvikkeet ja tieto edistäisivät suomalaisten terveyttä parhaiten.

Kirsistä sanottua/palautetta palveluista