fbpx
Palvelut - Kirsi Englund
19454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19454,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Palvelut

Rauha ruoan kanssa -valmennus

Stressaako syöminen? Mietitkö mitä saat syödä, minkä verran ja milloin? Jatkuvaa makeannälkää iltapäivällä, napostelua illalla ja paino tuntuu vain nousevan, vaikka mitä teet?

Rauha ruoan kanssa on elämäsi kannustavin ravitsemusvalmennus (elintapamuutosvalmennus), jonka avulla pääset eroon ruokastressistä.

Valmennus kestää kolme kuukautta, alkaen maaliskuussa.

Lue lisää valmennuksesta 

Ravitsemusterapeutti sinulle tai läheisellesi?

Kaipaatko henkilökohtaista apua ruokavaliosi tai terveytesi kohentamiseen? Ravitsemusohjauksessa lähdetään aina liikkeelle omista tarpeistasi, voimavaroistasi ja arjen haasteistasi. Etsitään sellaiset muutokset, jotka sopivat sinulle ja tavoitteisiisi.

Ravitsemusohjauksen hinta 129€/h

Ravitsemuksella työhyvinvointia

Haluatko tarjota henkilöstöllesi tai yhteisöllesi tukea ja työkaluja hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen parantamiseen? Luennot ja workshopit antavat käytännön tietoa terveydestä, kehon toiminnasta ja ravitsemuksesta. Lisäksi usein pohditaan arjen hyvinvoinnin ja voimavarojen tasapainoa sekä sitä miten hyvinvointitekoihin löytyisi motivaatiota. Luennoillani ei saarnata, vaan tiedon lomassa jaetaan inspiraatiota, ideoita ja innostusta.

Luentojen hinnat alkaen 650€/h (+alv 24%)

Ravitsemusasiantuntija yritykseen

Tarvitseeko yrityksesi apua ravitsemusnäkökulmien hyödyntämisessä vastuullisuustyössä, tuotekehityksessä, markkinoinnissa tai viestinnässä? Hanki kilpailuetua ja luo lisäarvoa asiakkaille, kuluttajille tai asiantuntijoille ravitsemus- tai terveysaiheisen tiedon avulla.

 

Asiantuntijatyön hinta alk. 129 €/h (+ alv 24%)