fbpx
Yhteistyöllä lisäarvoa hyvinvoinnin johtamiseen - enemmän hedelmiä poimittavaksi - Kirsi Englund
15818
post-template-default,single,single-post,postid-15818,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Yhteistyöllä lisäarvoa hyvinvoinnin johtamiseen – enemmän hedelmiä poimittavaksi

Ravitsemusterapeutti-kirsi-englund-yhteistyössä-katriina-karkulehto

Yhteistyöllä lisäarvoa hyvinvoinnin johtamiseen – enemmän hedelmiä poimittavaksi

Hyvät yhteistyökumppanit ovat kullanarvoisia ja voivat auttaa nostamaan omaakin tekemistä ihan uudelle tasolle. Minulla on ollut ilo löytää osaava, ammattitaitoinen ja huippumukava yhteistyökumppani Katriina Karkulehto, joka on innostunut ja intohimoinen samoista asioista kuin minäkin, mutta jonka kokemus ja osaaminen myös täydentää omaa osaamistani.

Me terveyden, työhyvinvoinnin ja johtamisen ammattilaiset tarjoamme yhteistyössä hyvinvoinnin ja terveyden johtamiseen liittyviä palveluita.

Vahvuutemme ja osaamisemme ovat parhaimmillaan erityisesti niin fyysisen kuin psyykkisen hyvinvoinnin johtamiseen liittyvässävalmennuksessa.

Osaamisemme muodostaa laajan paletin ravitsemuksen, liikunnan, psyykkisen hyvinvoinnin, työhyvinvoinnin ja johtamisen valmentamista. Erityisesti tuomme lisäarvoa hyvinvoinnin johtamiseen niin yksilö- kuin yritystasolla.

Tarjoamme valmentavia luentoja yrityksille, jotka haluavat lisätä henkilöstönsä kykyä, taitoja ja motivaatiota hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tulossa on ravitsemuksen ja psyykkisen valmennuksen valmennuspäiviä aktiiviurheilijoille, amatöörikilpaurheilijoille ja valmentajille, jotka haluavat saada parempia tuloksia, parantaa kilpailuihin valmistautumisen tasoa ja oppia lisää näiltä alueilta.

Lisäksi tarjoamme myös henkilökohtaisia tai pienryhmävalmennuksia ravitsemuksesta, liikunnasta, työhyvinvoinnin johtamisesta ja psyykkisestä valmennuksesta yksittäisille henkilöille sekä yritysten johtoryhmille.

Katriina Karkulehto, Onnia Services

Katriina Karkulehto on koulutukseltaan TkL(työpsykologia ja johtaminen) ja KM (aikuiskasvatustiede). Lisäksi Katriinallaon Business Coachin sertifikaatti. Liikunnan ja hyvinvoinnin koulutukselta hänon Personal Trainer ja psyykkinen valmentaja. Katriinan yritys on Onnia Services

  • Haluan auttaa yrityksiä menestymään. Valmennan ihmisiä voimaan hyvin, pääsemään tavoitteisiinsa ja johtamaan tuloksellisesti itseään ja muita. Työssäni olen aina yhdistänyt ihmisten ja liiketoiminnan kehittämisen, sillä näen, ettei niitä voi erottaa toisistaan.

Työuraani olen tehnyt liikkeenjohdon konsulttina ja valmentajana, yritysjohtajana ja organisaatiotutkijana. Ennen Onniaa johdin kasvuyritystä johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä.

Konsultointiurallani olen työskennellyt muun muassa strategiatyön, vaativan maineenhallinnan ja viestinnän sekä johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvissä organisaation kehitys- ja muutosprojekteissa vuodesta 2005 alkaen. Pääosan työstäni olen tehnyt johtoryhmien ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa eri toimialoilla ja sektoreilla. Valmennustyöni ulottuu liike-elämään, urheiluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Työhöni ammennan sisältöä yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksesta eri urheilulajien aktiivisesta harrastamisesta, kilpaurheilutaustasta, vanhemmuudesta sekä jatkuvasta kiinnostuksesta uuden oppimiseen.

Kirsi Englund (kuva: Marko Erkkinen)

Kirsi Englund on ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin kokenut ammattilainen, koulutukseltaan laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM), psyykkinen valmentaja sekä työhyvinvointipäällikkö.

Kirsi on toiminut ravitsemusterapeuttina, sekä hyvinvointivalmentajana valmentaen yritysten henkilöstöä parantamaan kokonaisvaltaisesti työssäjaksamista. Lisäksi Kirsi on toiminut erilaisissa ravitsemus- ja terveysmarkkinoinnin tehtävissä.

  • Haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa, itsensä näköistä elämää. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointion tasapainossa, saa enemmän aikaan itselle tärkeitä asioita, liittyivät ne sitten työelämään, perheeseen tai harrastuksiin. Ohjauksessa ja luennoillani ravitsemustietoon yhdistyy arjen hyvinvoinnin tasapaino, käytännölliset arjen teot, motivaation vahvistaminen sekä muutoksen johtaminen. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan autan ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja omaan arkeensopivien hyvinvointitekojen puntaroimisen kautta. 

Olen opiskellut ravitsemustieteen pääaineen lisäksi psyykkiseksi valmentajaksi sekä liikuntalääketiedettä ja liikuntaravitsemusta. Ohjauksessa käytän hyväksymis-ja omistautumisterapian ja NLP:n menetelmiä. Lisäksi olen valmistunut työhyvinvointipäälliköksi sekä täydentänyt osaamistaan markkinoinnin ja johtamisen opinnoilla. Työkokemuksen lisäksi hyödynnän työssäni oppejani urheilun parista, erityisesti kestävyyslajeista sekä äitiydestä ja erilaisista järjestötehtävistä.